Biografie

Marly Peters-Teeuwen is een abstracte kunstenares actief in de schilderkunst sinds 1995. De basis van de schilderkunst heeft zij geleerd op de Vrije Academie, Art Apart te Venlo en zij heeft lessen gevolgd bij Baye Gubbels. Hierdoor heeft zij haar eigen stijl ontwikkeld binnen de abstracte schilderkunst. Vaak wijkt zij af van de “vaste paden” om zo de volledige vrijheid te hebben bij het creëren van haar werken.

Bij het creëren van haar werken laat ze zich leiden door haar gevoel. Uit haar omgeving, belevenissen of gebeurtenis, een bijzondere lichtinval of simpelweg de wisseling van de seizoenen haalt ze haar inspiratie.

Door het gebruik van materialen als pasta en zand (mixed media) en de manier van schilderen, krijgen haar werken een unieke uitstraling. Ook schildert zij meestal twee of meer luiken, waardoor de sfeer wordt versterkt en het werk een bepaalde balans en rust heeft.

Marly schildert onder de naam M.P. Abstract Art, waardoor ze haar werken kan delen. Zo is zij regelmatig op diverse kunst-evenementen en tentoonstellingen te vinden.

Marly